maksiu, :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
zapalenie spojówek czy co za draństwo ...
Zwiń
X
-
Idź do lekarza. Kolega miał to prawie dwa tygodnie przerobił kilka maści i kropli za czym pomogło. Rodzice też załapali mama miał krótko ok 4/5 dni, ale tata podobnie jak kolego ok 2 tygodni."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Moze to byc ostra reakcja alergiczna na pylki. Jest jakas masakra w tym roku, mnie tez dzis dopadlo, ale nie tak ekstremalnie -jedynie oczy wygladaja jak u krolika. Znajomi, ktorzy w poprzednich latach nie mieli z tym problemu, w tym roku przezywaja koszmar.
krissos, Pogotowia i szpitale przezywaja jakas apokalipse w tym roku pod tym wzgledem.
Komentarz
-
-
Tak czytam te komentarze i nie dowierzam. Do szpitala, na pogotowie , do okulisty ludzie i wy się pózniej dziwicie,że kolejki do specjalistów trwają rok :?: :!:
Ja ostatnio miałem zapalenie kupiłem krople w drogerii( na podrażnienia za 10euro) i tyle, trwało to tydzień i przeszło. Koledze nie przeszło i po tygodniu poszedł do rodzinnego dostał jakiś inne krople ale dopiero jak pokazał jakich dotychczas kropli używał.
Ostatnio rozmawiam przez telefon z koleżanką i jak usłyszałem ,że musi jechać na pogotowie ( była sobota wieczór) bo ma suche i drapiące gardło... :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftloyd, Widze, ze lubisz chodzic po lekarzach i zawracac dupe :lol:
[ Dodano: Sob 13 Cze, 15 14:01 ]
Zamieszczone przez loydZamieszczone przez macherstudiobudzę się w nocy i ciemność widzę, nie mogę otworzyć oka ....
:
Serio wystarczy Ci 15 sek? Jesli tak, to ja Ci zrobię darowiznę kolumny Zygmunta
[ Dodano: Sob 13 Cze, 15 14:03 ]
A co do przypadłości kolegi:
Oxycort A
Krople Visine
Sól fizjologiczna do płukania gałki ocznej
Motocyklista z 30 letnim stażem wie co pisze
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez MaicroftZnajomi, ktorzy w poprzednich latach nie mieli z tym problemu, w tym roku przezywaja koszmar.
Ja zawsze śmiałem się z alergików... do czasu... Od jakichś 3-4 lat i ja mam problem. Badania alergiczne wykazały, że od tego czasu mam problem z alergią na pylenie drzew liściastych, owoce pestkowe i zwierzęta sierściowe...
Szlag trafił jedzenie ukochanych jabłek, brzoskwiń, nektarynek. A wiosna i wieś to dla mnie udręka...
Zyrtec i wapno niewiele pomaga, a kilkumiesięczne odczulanie mam w d..ie.
Komentarz
-
-
Na opuchnięte okolice przekrwionego oka z zapaleniem spojówki jakiś czas temu dostałem od okulisty na dzień krople dicortineff i na noc maść tobrex. Pomogło.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Ad REM ...
1...... ocena prawdopodobieństwa infekcji wirusowej
2...... działanie przez analogię
3...... presja czasu
Ad. 1)
Moje dzieci przechodziły to samo kilka dni wcześniej - analogiczne objawy - zastosowane leczenie po konsultacji szpitalnej
Ad. 2)
dicortineff - w pierwszym przypadku zadziałał, więc zrobiłem podobnie u siebie
Ad. 3)
brak czasu na kolejne spędzenie 3 godzin w kolejce u lekarza sprawił, ze nie było wyjścia
Dzień drugi, w porównaniu do pierwszego to bajka, pomimo że druga patrzałka też zaniemogła, śmieszne jest tylko to że wyglądam jak wampir z czerwonymi oczami, na szczęście już tak nie ropieją i nie bolą - konsultację jednak okulistyczną przeprowadzę, albowiem objawy pojawily się po tym, jak cały dzień spędziłem na świeżym powietrzu pomiędzy drzewami
Odnośnie porad prawnych udzielanych droga internetową .... nie widzę w tym nic niestosownego, w korelacji z praktyką życia codziennego, i tym, że faktycznie fachowe służby prawnicze i tak rozstrzygaja nasze sprawy pod naszą nieobecność tj. w zaciszu biurka albo cedują ten obowiązek na aplikantów - forum zaprzyjaźnione ma to do siebie, że można liczyć na coś więcej .... pomoc ludzi z pasją bo ja tak podchodzę do tego forum.
Pozdrawiam i życzę sobie i Wam zdrowia
[ Dodano: Nie 14 Cze, 15 09:06 ]
P.S.
Swoją drogą działanie kropelek widać tutaj:
Komentarz
-
-
macherstudio, jak w nocy nie upitolił Cię żaden owad w powiekę, tzn. że najwyczajniej świecie jesteś alergikiem i uczulonym na drzewka, wśród których siedziałeś ...witam w klubie. Czerwiec to najgorszy miesiąc. Zdycham na maksa. Najbardziej nos :evil: Są generalnie 3 rodzaje tableteczek doustnych (choć dziesiątki nazw i producentów), na bazie: 1. Fexofenydyny (np. Allegra), 2. Cetyryzyny (np. Zyrtec, Allertec), 3. Loratadyny (np. Flonidan). Musisz zobaczyc, co najlepiej działa na Ciebie, każdą bierze się raz na dobę. Wszystkie generalnie zamulają człowieka. A najlepiej zrób sobie poprostu testy, to będziesz wiedział czy to na pewno alergia i dokładnie na co. Wiadomo, że dodatkowo jakieś kropelki czy aerozol do nosa, w suche dni :roll:
Komentarz
-
Komentarz